LOGO Proiecte-Europene IMPULS

     Orange România, Agenția universitară a Francofoniei și Ambasada Franței în România propun în parteneriat burse de master 2 în Franța pentru studenți de nivel Master 1 sau 2 specializați în informatică, telecomunicații sau marketing-relații cu clienții.

Apelul la candidaturi este deschis până pe 15 aprilie 2015 și avem rugămintea să-l difuzați în rândul studenților care ar putea fi interesați.

Tipul de formare propus : Master 2 profesional într-o instituție universitară din Franța, cu o durată de 6 luni de cursuri urmată de 4 luni de stagiu în întreprindere. La sfârșitul formării candidații pot fi recrutați de Orange România

Criterii de eligibilitate : 

Studenți de naționalitate română, de nivel Master 1/Master 2, cu vârsta mai mică de 30 de ani la 15 aprilie 2015, înscriși într-o universitate  din România membră a Agenției universitare a Francofoniei.
Candidații trebuie să aibă formare universitară relevantă într-unul din următoarele domenii: informatică, telecomunicații, marketing-managementul relației cu clienții.
Competențe lingvistice necesare : limba engleză – nivel avansat, limba franceză – nivel intermediar sau debutant. Candidații selecționați care nu cunosc limba franceză vor urma cursuri intensive de franceză înainte de mobilitate. 

Bursa acoperă :

  • o alocație lunară de 900 €
  • transportul dus-întors
  • acces la o cazare la cămine universitare cu preț negociat
  • indemnizație pentru bibilografie și material informatic de 960 €
  • taxa de școlarizare
  • asigurare socială


Pentru mai multe informații vă invităm să accesați site-ul nostru la adresa :

http://www.auf.org/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/auf-ambafrance-orange-15/

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro .

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Go to top